K E M A L A N G A N










1 word only. VAVI punye anneee! sialan tol. dah dye yang salah, aku yang kene. ade patut tak patut, aku dah rapat kekanan, dan dh bagi signal, die blh lak potong ke kanan. Mmg nak bagi carutan la kan? Tepat pada jam 2 ptg, SELASA lepas, aku accident. sampai skg sakit2 kat baadan aku tak hilang. luka yg kecik2 makin sembuh. tu pun rajin nak g kje lagi, mencari sesuap nasik. =) *ececehh. ayat sian lakk. haha



Yang klaka nye, time blanggar tu, aku je yang jatuh. membe kat blakang aku, *no need to mention his name as well, tak pulak jatuh! dye g terjun awal2 lagi.. lalu aku lah yang buat cerekarama kat tepi jalan tu jap..berseret dagu aku kat tar! sekali lagi, kaki aku luka..arghh..tension! aku angkat moto *sambel tutop telinge uncle tu membebel2 mcm ba alip ba ya, aku sbr lagi. ade pulak dye suruh aku ganti balik plat dye yg patah mcm tak patah tu? Vavi sungguh. yang membe aku pegi buat telenovela lak *sembang dgn uncle to. utk cool down kan situation. aku ckp. tak payah!!!! bukan aku yang slah. hey org tue. moto kau takk jatuh pon. aku yg jatuh. kau tak berdarah bagai pun..aku yang berdarah gile!. ape lagi. *meon (bukan name sebenar) , larik jom?! blah3. aku start motoo. remm2 jap. aku cakap, uncle. u bawak u punye moto. campak lombong. ha, time tu aku buat filem rempit v3 arahan aku sendri, aku buat stunt sdiri, aku yang lakon sdiri. skrip sume sdiri. pastu boleh htr kat puan shakura. kompem dekan DAV aku kan? aku pecutt..die kejar. vavi punye uncle. kejar lak? *desus hati aku. ape lagik? makk press moto...! ha..tkeluar sifat jantan mak ni ha...puas buat aksi pacak memacak, terus main pusing2 dgn uncle tuh, dye pun bosan, dye pun blah. ha . baguss. padan muke. nak rempit dgn wa! tak dpt aa beb.



*credit to *meon (bukan nama sebenar) yang byk merawat luka aku ni. ternyata aku masih lagi tak serik untuk membawa moto laju2 even dah ade lesen dah. geram makk nyahhh!!!



p/s: Die marah saye, saye nangis. em. sowy =( . Takkan buat lagi. taknak bwk moto lelaju lagi. pasni i bwk tak lebih dari meter 20 k. ehehe. syalalala syalala in the morningg

2 comments :

mellow said...

bile ni ? aku tak paham betol atas tarikh kau ni :p


nahhhh selofentep. letak kat luka tuuuu !

Fadzlee Ariffin said...

alaaaa..lembs laa kau ni