N A I K P A N G K A T







Nor alia binti Mohd Ariffin. Saye bangge dgn awak sgt2. Amat bangge menjadi adik kepademu!! * ewah ayat tak nak kalah. Adik nak akak tahu, adik betul2 tak sangka, akak ade bakat dalam bidang hospitality nie. dgn kesabaran akak, membuahkan hasil. even byk kali didesak untuk naik, akak aku tak ready. now, die dah ready. sekarang, dgn kekuatan mental yg ada, kakak aku telah dinaikkan pangkat sebagai supervisor di








Bangge sangat2. Bersyukur.. Lepas ni, boleh jadi Training Assistant Restaurant Manager lakk. GIle weh. *Hari2 makan kenny free. aahakk! takde maknenye!


Congrats dearrr...!






dan moga berbahagia bersame si dia *jeju (abg wafiy)


















2 comments :

mellow said...

nak jadi adik iparrrrr ! puhlissssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

*congrates akak !

Fadzlee Ariffin said...

Ngengade kan . haha